Jeugdwerk

Jeugdclub

Er is mogelijkheid je aan te sluiten bij de jeugdclub. Deze komt 1 keer per 14 dagen op donderdagavond bij elkaar in het jeugdhonk van de "Immanuëlkerk".  Voor de pauze wordt stof behandeld uit het boekje "Bouwstof" en/of "Spirit". Na de pauze is er gelegenheid voor het doen van een spel of iets anders.

Jeugddiensten

In samenwerking met en voor onze jongeren worden er jeugddiensten gehouden. Een aantal keren per jaar binnen de eigen gemeente maar er worden ook jeugddiensten gehouden in samenwerking met de Gereformeerde Kerk en de Christelijke Gereformeerde Kerk. Tijdens de jeugddiensten verzorgen naast band ‘Online’, ook andere bands de muzikale begeleiding van de dienst. Uiteraard staat tijdens iedere jeugddienst een pakkend thema centraal.

Interkerkelijk jeugdwerk

Naast het jeugdwerk binnen de eigen gemeente is er ook een interkerkelijke jeugdcommissie. Zij organiseert naast interkerkelijke jeugddiensten ook een aantal andere interkerkelijke activiteiten zoals zwemmen en een survival. De interkerkelijke jeugdcommissie is een samenwerking tussen de Gereformeerde Kerk Nieuweroord – Noordscheschut, de Christelijke Gereformeerde kerk te Noordscheschut en onze gemeente.