Paaschallenge 2021

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem (Noordscheschut) op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit tijdens deze wandeling midden in het verhaal van Pasen.

De PaasChallenge is een coronaproof QR-codespel waarbij je in groepjes van maximaal twee volwassen personen en daarbij kinderen (of meerdere personen mits uit één huishouden) mee kunnen doen. Samen Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier! De PaasChallenge is geschikt voor iedereen, alle leeftijden kunnen meedoen. De spelletjes uit de challenge zijn vanaf 10 jaar goed mee te doen, maar ook hebben we op iedere locatie gezorgd voor een leuke puzzel/opdracht voor jongere kinderen. Hoe gezellig is het om dit samen met je hele gezin te gaan doen?

Tijdens het spel ontdek je met behulp van QR-codes wat de opdracht is die je moet doen. Dit kan in de vorm van een filmpje zijn, maar ook een tekst of audioboodschap. Graag dagen we jullie uit om aan deze leuke Challenge mee te doen!

Wanneer?

Zaterdag 3 april 2021

Hoelaat?

Vertrek tussen 15:00 uur – 19:30 uur

Hoelang?

De route duurt ongeveer een uurtje

Waar?

Het startpunt is bij de Immanuëlkerk in Noordscheschut

Wat nodig?

Een mobiele telefoon waarmee je QR codes kunt scannen

Opgeven?

Geef je voor 31 maart 2021 op bij Nicolien via WhatsApp: 06-10717755

Voorkeur?

Heb je een voorkeur van starttijd? Geef dit dan aan zodat we kunnen kijken of we hier rekening mee kunnen houden!