Startavond jeugdwerk op donderdagavond 7 september

Wij willen graag samen met de jeugd (die vanaf september naar de middelbare school gaan) een actieve start maken van het winterwerk.

Omdat het vorig jaar zo’n gezellige afsluiting was hebben we bedacht het dit jaar als startactiviteit te doen: BOWLEN in Hoogeveen!! Met aansluitend lekker genieten van snacks en fris (eigen bijdrage van 5 euro pp).  Vertrek om 17.30 uur op de fiets vanaf de kerk in Noordscheschut.

Deze uitnodiging is dus ook voor de jongeren die nu afscheid hebben genomen van de zondagsschool. En uiteraard ook alle andere jeugd die al naar Connect en de Club komt.

Maar voor nog véél meer jongeren uit onze dorpen…….Dus trommel iedereen bij elkaar en neem je vrienden en vriendinnen ook mee en vertel ze gelijk wat voor leuke dingen we allemaal doen in het seizoen: gezellige Connect en Clubavonden op de woensdag/donderdag, speciale vieringen, lekkere gourmetavond, zwemmen en leuke andere activiteiten én met als afsluiting dit jaar een kamp met álle Connect- en Clubleden!! Hoe gezellig is dat...

Opgave voor bowlen uiterlijk 27 augustus bij je eigen Connect- of Clubleiding of bij Alinda Ijmker; Zwarte Dijkje 15, gertjan.alinda@ziggo.nl/ 0528-341676 /06-40414407

(mocht de eigen bijdrage van 5 euro een probleem zijn dan horen wij dat graag en zorgen wij voor een oplossing)