De nieuwe website online!

Na een lange tijd van voorbereiding staat dan eindelijk, sinds zondag 18 september onze nieuwe website online!

Nieuwe website

Een nieuwe website voor de Hervormde Gemeente, waarom? Uiteraard in de eerste plaats omdat de oude website nodig aan vervanging toe was. Daarnaast ook omdat de gemeente de wens heeft om open te zijn naar de buitenwereld en iedereen, gelovig of niet, een warm welkom te heten. Deze lijn wordt vanuit de gemeente doorgetrokken naar de website. Met een aantrekkelijk ontwerp en een actuele site hopen wij meer en betere informatie beschikbaar te stellen voor hen die hier interesse in hebben. 

Nieuwe website, nieuwe naam, nieuw logo

Naast het invoeren van een nieuwe website, heeft de gemeente ook een nieuwe naam en een nieuw logo gekregen. Wij zijn trots te kunnen melden dat de Hervormde Gemeente Nieuweroord - Noordscheschut zich vanaf nu de Hervormde Gemeente 'De Brug' te Nieuweroord - Noordscheschut mag noemen. Een naam dat de verbondenheid tussen de twee dorpen, Nieuweroord en Noordscheschut en tegelijk de verbondenheid tussen de kerk en onze God weergeeft. Onder andere deze kernwaarden zijn verzegeld in het nieuwe logo.

Ledenpagina

Op dit moment wordt er gewerkt aan een loginpagina voor leden van onze gemeente. Op deze loginpagina is meer (persoonlijke) informatie te vinden over 'De Brug'. Daarnaast zal hierin ook bijvoorbeeld de kerkbode geplaatst worden. Zodra deze loginpagina beschikbaar is, stellen wij u hiervan op de hoogte. De inlogcodes worden dan door middel van de kerkbode verspreidt.