Coronabeleid - Hoe blijven we verbonden tijdens de coronacrisis?

De coronacrisis. Een nieuwe werkelijkheid. Alles komt stil te liggen - en toch gaat het leven verder, gaat de lente verder. Niet te stuiten.

Maar hoe? Je bent de enige niet die er wakker van ligt, bezorgd of bang. Je bent de enige niet die contacten, activiteiten of inkomsten mist. Je bent de enige niet die de samenkomsten van de gemeente mist.
Hoe zijn we, hoe blijven we in dit alles één kerk en gemeente? Hoe kunnen we de komende tijd verbonden zijn met elkaar? De diensten kunnen (vooralsnog) uitgezonden worden. Gebeden opgezonden, liederen meegezongen. De preek van ds. Van den Berg van zondag jl. gisteren bereikte vele huiskamers. We kunnen elkaar ook bellen, schrijven, appen. En boodschappen meenemen voor elkaar. En misschien nog wel meer, nog creatiever. Mocht je ideeën hebben, laat het weten..!

Ik ben zelf benieuwd - waar zit de impact van dit virus bij jou/bij u persoonlijk? Of heb je behoefte aan een beetje kleine wijsheid, een gesprek, een gebed via telefoon (0644430108) of app, Facetime, Skype - neem contact op!

Want Híj zal u redden - zegt Psalm 91. Ook van de pest, of welke epidemie ook. 'In de benauwdheid zal Ik bij hem zijn, Ik zal hem eruit helpen en hem verheerlijken.' Mogen we in dit vertrouwen gesterkt worden in de komende weken.