Programma Kerkproeverij zaterdag 15 september

14:30 - 15:45 uur - Workshops in en rond Rehobôth te Nieuweroord

 • Ringsteken
  Vind je ringsteken al een hele uitdaging? We maken het nog iets lastiger met een .. hobbelfiets. In tweetallen strijd je tegen elkaar om zo snel mogelijk alle ringen binnen te halen.

 • Kaarsenkunst
  Maak je eigen kunstwerk in deze kaarsvette workshop! We gaan aan de slag met verschillende technieken (gieten, dompelen, decoreren) en als je 's avonds thuis komt verlicht een unieke handgemaakte kaars jouw huis!
 • Zangproeverij
  Zing je mee? Kom meedoen met deze zangworkshop, ervaar hoe mooi het is om meerstemmig te zingen. Dirigente Trijntje Botter heeft een aantal leuke liederen voor ons klaar liggen. Samen maken we er een muzikaal feestje van! Als je wil is er de optie om als groep mee te werken aan de sing-in 's avonds.
 • Vossenjacht
  Ben jij een echte speurneus? Dan is dit iets voor jou: een vossenjacht door Nieuweroord! Ga met een groepje op zoek naar de vossen. En wie weet lukt het jou om het raadsel op te lossen!

 • Fotografie op je mobiel
  Ben je geïnteresseerd in fotografie, maar heb je geen professionele camera? Geen probleem, ook met je mobieltje kun je héél aardige foto's maken. In deze workshop: de tips en trucs van een ervaren fotograaf voor mooie foto's met je mobiele telefoon.
 • Kerkproeverijterras
  Iedereen is deze middag (al dan niet tussen de workshops) van harte welkom op het Kerkproeverijterras. Geniet van een lekker kopje koffie, thee, of een glas fris èn een kleine proeverij!16:15 - 17:30 uur - Workshops in en rond de Immanuëlkerk te Noordscheschut

 • Kunst in een lijstje
  Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om jouw favoriete tekst, lied of quote te handletteren op schoolbordpapier of muziekpapier. We maken gebruik van aquarelverf, sjablonen en verschillende pennen en stiften. Aan het eind lijsten we het in, in een borduurring, zodat je jouw tekst kunt ophangen/ neerzetten. Voor voorbeelden en inspiratie wordt gezorgd.
 • Visagie
  Altijd al willen weten in welke volgorde je make-up aan moet brengen? Of welke kleuren je het mooist staan? Tijdens deze workshop ga je dat allemaal leren! Verlaat de workshopruimte met een stralende lach – die je ook van binnen voelt!
 • Escaperoom
  Wie durft... In een groepje ga je de uitdaging aan. Volg aanwijzingen op, voer opdrachten uit, en open het slot! Welk team lukt het de code te kraken en zich als eerste te bevrijden?
 • Spijkers met koppen slaan
  Houd jij van hout? Kom dan spijkers met koppen slaan tijdens deze workshop! Met hout en verschillend gereedschap gaan we gave creaties maken. Jong en oud is welkom!!
 • Klootschieten
  Een echte klassieker dit jaar: een wedstrijd klootschieten (kogelwerpen) in teamverband. In en rond Noordscheschut is een aantrekkelijk parcours uitgestippeld. Met deskundige begeleiding, voor zover nodig..

 • Fun 4 Kids!
  Springkussen, spelletjes, knutselen, schminken, hairstyling (opsteken en vlechten). Alle kinderen zijn van harte welkom, plezier gegarandeerd!
 • Kerkproeverij-terras
  Iedereen is deze middag (al dan niet tussen de workshops) van harte welkom op het Kerkproeverijterras. Geniet van een lekker kopje koffie, thee, of een glas fris èn een kleine proeverij!

 

18:00 uur - Kerkproeverijbuffet rond de Immanuëlkerk

Na een middag vol leuke workshops is het tijd om samen te proeven en te genieten van een uitgebreid buffet – warm en koud, voor jong en oud! Schuif gezellig aan!

19:30 uur - Sing-in (rondom de Immanuëlkerk)

Kom en zing mee in de open lucht rondom de Immanuëlkerk.
Liederen op aanvraag, begeleid door ‘Online’. Met bijdrage van de deelnemers van de workshop Zangproeverij.