Programma Kerkproeverij

14:30 - 15:45 uur - Workshops in en rond Rehobôth te Nieuweroord

 • Fotografie
  Je denkt wel eens: ‘Dat is een mooie foto, die zou ik ook wel willen maken!’. Waar moet je dan aan denken als het gaat om compositie en instellingen….? Kom dan langs voor de workshop fotografie. Neem gerust je camera of smartphone mee. Tevens kan je je inschrijven voor een (korte) cursus.

 • Geocaching
  Geocaching is een buitensport en spel, waarbij gebruik gemaakt wordt van een gps-ontvanger of telefoon met deze functie om ergens ter wereld een zogenaamde cache (verstopplaats) te vinden. Speciaal voor Kerkproeverij wordt een multicache-route gemaakt. Download evt. van tevoren de app: c:geo en doe mee en vind de Kerkproeverij-schat!
 •  Vossenjacht
  Heb jij een goede speurneus? En merk jij het op wanneer iemand zich verdacht gedraagt?! Doe dan mee aan de vossenjacht tijdens de Kerkproeverij!! In groepjes gaan we op zoek naar de ‘vossen’ die zich begeven in de dorpskern van Nieuweroord. De groep die het snelst alle ‘vossen’ heeft opgespoord verdient een leuke prijs! Nodig je vrienden en vriendinnen natuurlijk ook uit!
 • Schilderen
  Houd je van schilderen of heb je het altijd al eens willen doen? Van harte welkom dan bij deze schilderworkshop! Materialen zijn beschikbaar, maar eigen materiaal mag natuurlijk ook gebruikt worden.

 • Fietstocht
  Ook dit jaar is er een mooie fietsroute uitgestippeld. LET OP: deze fietstocht duurt tot +/- 16.00u en eindigt bij de Immanuëlkerk in Noordscheschut. Hier kunt u nog heerlijk nagenieten op het Kerkproeverij-terras.
 • Kerkproeverij-terras
  Van harte welkom tijdens deze middag op het Kerkproeverij-terras! Geniet hier van een lekker kopje koffie, thee of limonade, een kleine proeverij en/of een gezellig praatje. Loop gerust de kerk even binnen en luister naar het orgelspel.16:15 - 17:30 uur - Workshops in en rond de Immanuëlkerk te Noordscheschut

 • Orgel- en pianoconcert: Marga van der Zwaag en Wouter Bakker
  Een muzikale proeverij met muziek uit alle windstreken… Van Bach tot Gershwin, en van Mozart tot Debussy.
 • Sterkste man & vrouw van Nieuweroord en Noordscheschut
  Op deze dag kun jij je jezelf bewijzen in deze competitie en de titel ‘Sterkste man/vrouw’ mee naar huis nemen! Op het grasveld aan het Zwarte Dijkje!
 • Springen, schminken en spelletjes
  Spring een gat in de lucht…!  Speel verschillende leuke spelletjes… en laat je schminken. Alle kinderen (met een begeleider) zijn welkom!
 • Lekker knutselen…
  Kom tijdens deze workshop je eigen snoeppot versieren! Met glasverf kun je de leukste patronen of tekeningen maken op je eigen snoeppot. En wie weet… ga je ook niet met een ongevulde pot naar huis..! Nodig gerust vrienden en vriendinnen uit!
 • Biblejournaling
  Kom je ook ‘proeven’ van de vele mogelijkheden van biblejournaling? Dat kan bij deze workshop. Na een korte uitleg gaan we samen aan de slag met eenvoudige oefeningen met handletteren en tekenen. Hierna krijg je de kans om het geleerde in de praktijk te brengen bij de bijbeltekst van de startdienst of door het maken van een boekenlegger.
 • Kerkproeverij-terras
  Van harte welkom tijdens deze middag op het kerkproeverij-terras! Geniet hier van een lekker kopje koffie, thee of limonade, een kleine proeverij en/of een gezellig praatje. 

 

18:00 uur - Kerkproeverijbuffet rond de Immanuëlkerk

19:30 uur - Sing-in (veld Zwarte Dijkje)

Liederen op aanvraag begeleid door Band ‘Online’ en ds. Bakker op piano.